martes, 23 de enero de 2018

Summer in Siam-The Pogues

El mateix dia que m´operaven , el 15 de gener,  al Nacional Concert Hall de  Dublin,   alguns  dels millors  artistes irlandesos (  excepcionant un australià reconvertit) varen  fer un homenatge a  un dels meus  ídols de  joventut, al  gran i sempre  fet  caldo Shane Mcgowan, "alma mater " dels The Pogues.

Hi  han molts pocs  treballs que  hagin pogut superar aquella obra mestra que  va  ser "if i should fall from the  grace of god", que encara  avui continua estant entre els millors discs de la  meva  vida.


Allà estaven el Glenn Hansard, la Imelda  May, en Bono dels U2, la Sinnead O´Connor i el  gran mestre australià Nick Cave que va ser qui  va introduir al penjat del Shane a escena.


Tot i estar sempre  fet  caldo, observeu quina  tendresa i admiració li professen. Això només passa  quan, d´alguna manera  has estat important per algú.

Per això vull donar  les gràcies a les persones que han estat ( i estan encara) amb mi  en aquest any tan i tan complicat( i el que ens queda nois...). Sóc la persona més afortunada i rica d´aquest món

Petons





ESTIU A  SIAM

Quan és estiu a  Siam
i la nostra lluna està  plena
d´un munt d´Arcs de Sant Marti.
Quan són temps  
en els que passem per molts  canvis...
Aleshores l´única cosa que sé 
és qui sóc jo de  veritat
quan és estiu a  Siam







No hay comentarios:

Publicar un comentario